Creu Daurà m.c. 2002

Marxa que li dona títol al CD i que va ser un encàrrec de la filà Creuats de Cocentaina per celebrar el 50 aniversari de la fundació de la filaà, d’haí el seu nom: Creu per ser l’emblema de la filà i “daurà” per la celebració de les noces d’or amb la festa contestana. Va ser estrenada en el concert de música festera de la UMC a l’any 2002 i va acompanyar a l’esquadra de negres del cinquantenari de la filà Creuats de dit any.

És la marxa novell de Francisco. Està dedicada a la seua neboda Laia Valor. Va ser estrenada per la UMC al concert de música festera de l’any 1999 al Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina. La primera interpretació al carrer va ser el mateix any de la seua estrena, acompanyant al capità cristià de la filà Contrabandistes de Cocentaina.

Marxa dedicada a Natxo Ferrándiz Briva, bandera mora de la filà Guardia Jalifiana de Cocentaina de 2005. Va ser estrenada per la U.M.C. al concert de música festera i interpretada en lèntrada de dit any per l’Agrupació Musical d’Ontinyent acompanyant a l’abaderat. El nom fa referencia al Cabdill Moro Contestà Mohamed Ben-Azan Ben-Al Sahagui, que és també el carrero On es trova la seu de la filà.

Obra encarregada per la Filà Pirates de Muro amb motiu de la seua capitania a l’any 2005. Va dedicada a Ximo Segura Requena, alies Benataire, capità de dita filà. Va ser estrenada per la Unió Musical de Muro en maig de 2004 acompanyant al capità en lèntrada de moros i cristians.

Ballet encarregat per la filà Llana de Cocentaina per acompañar el “boato” de l’abaderat moro. Va ser estrenada exclusivament pel ballet de la filà en l’entrada de moros i cristians de Cocentaina de 2001

La comparsa Mossàrabs d’Ibi li la va encarregar per fer-li un regal a l’abanderada de l’any 2003, Clara Iváñez. Va ser estrenada eixe mateix any al Pati d’Armes del Palau Comtal per la U.M.C. i interpretada també a un concert d’Ibi en setembre. La primera vegada que va a sonar al carrer va ser en la entrada d’Ibi acompanyant a Clara. Aralk, és el nom de la persona a la que dedicada però llegit del revés.

Marxa que va ser encarregada per la filà Maseros de Concentaina a l’any 2001 amb motiu del càrrec de Capità. Va ser estrenada per la U.M.C. en el concert de festes del mateix any i va acompanyar en l’entrada de moros i cristians de Concentaina al capità dels Maseros de 2001

Obra dedicada a Maria Navarro, favorita de l’Alferes Cristià de la Filà Tomasines d’Alcoi de 2004. Va ser estrenada per la U.M. de Muro a l’entrada d’Alcoi acompanyant a Maria en eixe mateix any.

Marxa dedicada a Laia Pérez Fullana, filla de Gustavo Pérez i Ana Fullana, amics del compositor, festers de la filà Realistes de Muro i membres del grup de La Xafigà. Va ser estrenada per La Xafigà en el boato del Capità Moro Manuel Gozálbez en l’entrada de Muro de 2005

Obra dedicada als amics de toda la vida del compositor Sergio Cortés, Marcos Vilaplana, Ulises Ferrándiz, Benjamín Valls, Ernesto Mullor, José Cortés i Álex Ferrer. La seua estrena va ser a l’any 2000 i en el concert de música festera de la U.M.C. al Pati d’Armes del Palau Comtal de Cocentaina.

Marxa encarregada per la filà Mossàrabs d’Ibi amb motiu de la rebre Capitania de 2005. Està dedicada a Ramó Climent Bernabeu, capità cristià i als seus fills que són el s que li donen nom a l’obra: Xavi, Marc i Aitana. Va ser estrenada per la U.M.C. en l’entrada de 2005 acompanyant al capità.

Dedicada al grup de dolçaines i tabals Mal Passet de Cocentaina, entitat que Francisco dirigeix actualment. Va rebe el 2ª premi al 3er concurs de Composició de Música a Castell de Dénia en juny de 2005. L’obra va ser estrenada per La Xafigà al Concert del Mig Any Fester de Muro en Novembre de dit an

Marxa encarregada per la filà Tauregs d’Ibi amb motiu de la capitania mor de 2004. Va dedicada a Carlos Valls, alies El Mellat que va ser el Capità de la comparsa en eixe any. La U.M.C. la va estrenar en el concert de festes de l’any 2004 i la U.M. de Muro la va tocar en el concert d’Ibi del mateix any. La primera interpretació al carrer va ser acompanyant al capità dels Tuaregs en l’entrada de 2004.

Marxa encarregada per la familia Puche Mora i que està dedicada al capità Martín Puche García i la seua dona Antona Mora Ferre, al temps que serveix per conmemorar el 25 aniversari de la primera capitania de la filà Jordians de Banyeres de Mariola. És una de les marxes que s’estrena en este compacte.

Obra encarregada per la filà Guerrers d’Ibi i dedicada a Maria Esteve Sánchez, abanderada de 2004. La marxa es va estrenar en l’entrada d’Ibi de dit any acompanyant  a la bandera de la filà Guerrers.

Obra premiada al II Concur de Composició Poble de Muro i estrenada per La Xafigà de Muro al concert de lliurament de premis al 2002. Va ser un avanç de la marxa cristiana per a banda Creu Daurà.

Obra dedicada a Ximo Pascual i a tots els membres de la seua empresa, Roperia Ximo, homenatjant així, el seu art de la costura que cada vegada engrandeix més la festa dels moros i cristians. És una de les marxes que s’estrena en este compacte.

 1. Creu Daurà Francisco Valor Llorens 3:10
 2. Laia m.c. Francisco Valor Llorens 3:29
 3. Ben Al-Sahagui m.m. Francisco Valor Llorens 5:18
 4. Benataire m.c. Francisco Valor Llorens 4:24
 5. ARENES ballet moro Francisco Valor Llorens 3:29
 6. ARALK m.c. Francisco Valor Llorens 4:55
 7. MANTA, FORCA I FESTA m.c. Francisco Valor Llorens 3:55
 8. LA ROSA I EL DRAC m.c. Francisco Valor Llorens 4:16
 9. ALAIA m.m. Francisco Valor Llorens 3:16
 10. AMICS m.c. Francisco Valor Llorens 2:43
 11. XAMARCAI m.c. Francisco Valor Llorens 4:37
 12. PAS AL PAS m.c. Francisco Valor Llorens 4:00
 13. AL MELLAT m.m Francisco Valor Llorens 4:20
 14. PUCHE m.c Francisco Valor Llorens 5:01
 15. GUERRERS m.c Francisco Valor Llorens 3:58
 16. CREU DAURÀ dolçaines Francisco Valor Llorens 2:46